.....April tilbud: juletræsnet mono ø25 til 20 øre pr m.....

læs mere
Læs mindre

Firmaprofil

Dansk Skovudstyr bygger på mere end 30 års erfaring inden for produktion af juletræer, pyntegrønt og skovbrug, og firmaet sælger via sin internetbutik kvalitetsgrej til både private og erhvervskunder i hele landet

 Dansk Skovudstyr ApS er etableret i 2010 af Poul Erik Knudsen som et salgs- og distributionsfirma med speciale i skovudstyr.

 Først og fremmest har vi fokus på kvaliteten, og vi fører kun de bedste varer. Vi ved fra vor egen verden, hvor afgørende kvaliteten på udstyret er, og på mange områder har udbuddet i Danmark simpelt hen været for ringe.

 Det gælder for alt inden fra dyrehegn til regntøj, og det gælder ikke mindst inden for værktøj og specialudstyr.

 I vores internetbutik er produkterne delt op i fem hovedkategorier: Juletræer og pyntegrønt, Skoven, Planteskolen, Redskaber og sakse og endelig beklædning. Mens de to sidstnævnte kategorier henvender sig bredt til den aktive del af befolkningen, er de tre første fyldt med specialudstyr til professionelt brug i juletræsbranchen samt gartneri og landbrug.

 Fundamentet for vores virksomhede er massive indkøb, oftest direkte fra producenterne, i alle kategorier. Der er investeret et millionbeløb i at opbygge det rigtige varelager til de rigtige priser.

 Vi har et godt og tillidsfuldt forhold til leverandørerne, som vi i mange tilfælde kendte i forvejen fra vore mange år i branchen. Med meget store minimumskøb har vi fået de lavest mulige indkøbspriser, og derfor kan vi gå ud med salgspriser, som ingen andre kan matche - typisk 5 til 25 procent under markedspriserne.

 Vi har et indgående kendskab til alle de produkter og værktøjer, man anvender inden for juletræsbranchen, og vi ved præcist, hvilke kvaliteter vi har skullet gå efter inden for udstyr og tilbehør. Gode supplerende ideer modtages dog til enhver tid og med tak.

 En af vore nyheder i sæsonen 2011 er ny letvægts grenretter, som vi selv har designet og nu introducerer som et bøjeligt, vejrbestandigt og billigt værktøj til at skabe merværdi blandt juletræerne.

 Det er et gennemtænkt kvalitetsprodukt i plast - markedets bedste og klart billigste.

 Inden for tilbehør har Dansk Skovudstyr det bredeste udvalg i fældningsudstyr, sværd og kæder - eksempelvis sælges Oregon sværd og tilhørende kæder i alle størrelser fra 12 til 42 tommer, til gængse professionelle mærker som Jonsered, Stihl og Husquarna.

 I sektionen beklædning fører Dansk Skovudstyr alle gængse størrelser fra såvel mærkevareleverandører som f.eks. danske Ocean som andre producenter af kvalitetstøj til både arbejde og aktiv fritid.

 Dansk Skovudstyr har kontor og lager i Tvis Plantage ved Holstebro, hvor også familievirksomheden Knudsens Plantage har hjemme.

 Ordrerne i internetbutikken ekspederes samme dag, som de kommer ind, og for de fleste varers vedkommende er der dag-til-dag levering.

 Godt grej til skovbrugere, juletræsdyrkere og landmænd i hele Danmark - det er både vort motto og vor forretning.

© 2010 Dansk Skovudstyr ApS · Hingebjergvej 24B · DK-7500 Holstebro · Tlf. 22580066 · CVR-nr. 33267673 · mail@dksk.dk