.....Ferielukket fra 12 juli til og med den 26 juli.....

læs mere
Læs mindre

Handelsbetingelser

 

Nedenstående handelsbetingelser finder anvendelse ved al handel via Dansk Skovudstyr ApS og er en integreret del af parternes aftale.

Alle priser på denne hjemmeside er opgivet i danske kroner - DKK – både ekskl. og inkl. moms (25%) og uden fragtomkostninger, forsendelsesomkostningerne pålægges under bestillingsprocessen.

Betaling:
Betaling kan ske ved brug af Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express i bestillingsprocessen, og naturligvis også til Vestjysk Bank, Holstebro. reg.nr. 7600 konto 0001418201

Levering:
Sker omgående indenfor 1-3 arbejdsdage med anerkendt fragtfirma de områder hvor det er muligt. Bestillingen sendes med stor lastbil, så er der ikke god plads, fast underlag for løftevogn mm., vil varen blive aflæsset ved postkassen, ved kantsten eller vejkant som fører til ejendommen, huset, sommerhusområdet (leveringsstedet), hvor fragtfirmaet finder det muligt at levere . Træffer fragtmanden ingen hjemme på leveringsstedet, kvitterer fragtmanden selv med et billede som bliver taget af varen, hvor den er leveret. Må varen ikke stilles uden kvittering skal dette skrives i kommentarfeltet eller oplyses ved afgivelse af ordren (kommentar til din ordre) Vær opmærksom på at der vil blive faktureret for en genudkørsel hvis ordren ikke bliver leveret i første forsøg. Forsendelsesomkostningerne fremgår i bestillingsprocessen. Ved restordre, udgåede varer eller mangler fremsendes snarest muligt en mail med oplysninger om situationen og hvordan den løses. Bemærk: Det er også muligt at afhente varerne på vores lager på Hingebjergvej i Tvis, 7500 Holstebro, alle ugens dage (efter aftale).

Garanti:
Der ydes 2 års reklamationsret iflg. Dansk købelov til private.
For produkter der bruges erhvervsmæssigt gælder 12 måneders garanti.

Fortrydelsesret:
I henhold til købeloven ydes 14 dages fortrydelsesret på internetsalg, gældende fra modtagelsen af varen. Fortryder køber købet, sendes varen retur til Dansk Skovudstyr ApS inden 14 dage fra modtagelsen. Køber har pligt til at returnere varen i original emballage og samme stand, som den er modtaget. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vedlæg venligst kopi af faktura, påført bankforbindelse og konto nummer hvor til beløbet for den returnerede vare skal overføres. Bestillingsvarer tages ikke retur

Gældende lovgivning:
Ovenstående salgs- og leveringsbetingelser skal fortolkes i henhold til dansk lovgivning, og enhver uoverensstemmelse mellem Dansk Skovudstyr ApS og kunden skal afgøres efter dansk ret, med Retten i Holstebro som værneting.


Modtagekontrol

  • Det påhviler kunden straks ved modtagelse af en vareforsendelse fra Dansk Skovudstyr ApS, at kontrollere forsendelsen for skader, fejl og mangler.
  • Såfremt der er skader eller mangler ved forsendelsen, skal dette påføres fragtpapirer, INDEN der kvitteres for modtagelsen.
  • Kopi af fragtdokumenterne med angivelse af fejl og mangler sendes straks til Dansk Skovudstyr ApS via fax, eller via mail.
  • Senere end 3 dage fra en modtagelse, vil klager vedrørende fejl og mangler ikke blive accepteret.


Forbehold:
Dansk Skovudstyr ApS forbeholder sig ret til at annullere en ordre i tilfælde af svigtende levering fra selskabets leverandører eller andre forhindringer for leveringens gennemførelse, herunder hvis leveringen vil medføre uforholdsmæssigt store omkostninger. Ligeledes hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk genereret. Den ordrebekræftelse, der udsendes, er en kopi af indkøbskurven og ikke en accept på, at handlen gennemføres.
Ved fejl vil Dansk Skovudstyr ApS kontakte dig, og du vil til enhver tid kunne ophæve købet.

Ejendomsforbehold:
Sælger forbeholder sig retten til det solgte, indtil den fulde købesum er indbetalt.

Ansvar:
Dansk Skovudstyr ApS påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab, herunder driftstab, i forbindelse med manglende eller forsinket levering af bestilte varer.”

© 2010 Dansk Skovudstyr ApS · Hingebjergvej 24B · DK-7500 Holstebro · Tlf. 22580066 · CVR-nr. 33267673 · mail@dksk.dk